Vores historie og Vision

Bag brandet står Ditte, en skandinavisk mor til to.

Brandet blev grundlagt i 2014 og har været i Dittes varetægt siden 2017. Ditte er uddannet gartner, men i takt med at blive mor blev hendes interesse for bæredygtig mode for børn større.  

Qua hendes uddannelse er naturen en stor del af hendes og Lille Vilde univers. Bag hvert produkt er en designproces med udspring i naturen omkring os. Der er med brandet et stort fokus på den jord vi lever på og bæredygtighed er tænkt ind i produkterne på flere måder gennem alle kollektioner.

Og når det kommer til kollektioner, så er der under by Lille Vilde ikke nogle sæsonbestemte kollektioner eller varer. Slow fashion er nøgleordet og multifunktionalitet, holdbarhed, bionedbrydelighed og bæredygtighed er på alle måder i fokus.

Det er Dittes mission at Lille Vilde som brand bærer et ansvar for at gøre det lettere for forbrugeren at vælge bæredygtigt.

by Lille Vilde er hverdagsmagi og med Ditte ved bordet i 2017 blev bæredygtighed tilføjet brandets mantra.

Fra Ditte skal lyde et stort TAK til alle der følger med i brandets udvikling. Alle der tagger, kommenterer, køber og anbefaler på de sociale medier. Stor taknemmelighed herfra.