Bæredygtighed

Som brand har vi et stort ansvar for at give forbrugeren mulighed for lettere at handle bæredygtigt. Det ansvar tager vi alvorligt hos by Lille Vilde, hvor bæredygtighed kommer frem i vores produkter i mange former.

Silikone er et af de materialer, der går igen flere gange på vores produktsider. Det er der en grund til. For ikke bare er silikone helt utrolig slidstærkt, det er også enormt alsidigt og når det nedbrydes udleder det hverken giftgasser eller afgiver mikroplast til skade for vores miljø. Det er blandt andet også en af årsagerne til at silikonemåtterne kan bruges som bagemåtter og at de er godkendt til fødevarer. Hos by Lille Vilde er vi vilde med silikone.

Vores gulvmåtter er lavet af naturgummi. Gummien tappes som væske fra gummitræerne og efterlader træet i det element det hører hjemme i. Levende med rødderne i jorden. Oven på gummiet er der et lag af PU læder som sikrer at måtten har rigtig mange år i sig. Det er utrolig slidstærkt og enormt nemt at rengøre. De to lag sammen giver desuden måtten en alsidighed, som også er en bæredygtig egenskab. Med det dobbelte lag egner måtten sig nemlig som underlag for en babys legemåtte eller stødabsorberende ved stable lege. Vi tror på at måtten her, er det bedste alternativ til stoleunderlag, der er på markedet.

Vi håber meget at vi som brand kan være med til at sætte en højere standard for den måde vi behandler vores jord, og vi er rigtig glade for alle dem, der vil være med på rejsen.